Trotsar vädret med en ridtur..

2015-04-30 @ 13:19:55

Vaknade imorse av att marken åter igen var täckt av äcklig snö och idag ser det ut som att det inte tänker ge sig heller.. Trotsade vädret ändå och gav mig ut på en mysig men blöt ridtur tillsammans med Emmy och Anna. 

Kavat var väldigt pigg och dum som jag var tog jag hack, smart Elin smart.. Överlevde dock ridturen utan några större problem, lite öm i fingrarna då jag och Kavat inte var riktigt överens om vilka gångarter vi skulle ha!

Tillbaka i stallet fick Kavat på sig ett varmt och skönt täcke med hals och satte även på några reflexer utifall det blir nån rymning inatt när folk med all säkerhet kommer skjuta raketer. Känns bättre att vara på säkra sidan och ha relexer på så man kanske ser det man letar efter om Kavve blir rädd och rymmer.

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Har ni snö nu? :o Hos oss har det varit över 15 grader? Däremot är jag en snöälskare, till viss del så att säga ;)

Svar: Kom nästan 1 dm ny snö och så ligger det väl lite snö kvar i skogen här och där, men snart är det sommar kanske! :D Kram
Elin Swahn Fhyr

2015-05-01 @ 13:33:03 / URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen in till min ny startade blogg, den är under "renovering" så den är under all kritik. Här kommer ni få läsa främst min vardag tillsammans med mitt största intresse hästar. Min foderhäst Pärlby Kavat kommer ni få läsa en hel del om och massa annat så klart.

Hoppas ni gillar min blogg!

Facebook: Elin Swhan Fhyr Instagram: elinswahnfhyr