Imorgon smäller det, sjukt nervös

2015-05-31 @ 22:26:21

Nu är snart allt packat och färdigt för morgondagen, är måttligt nervös men det ska väl gå bra. Allt är packat, transporten hämtad och alla 4 skona är åter igen på. Hovis var här i Onsdags och skodde Kavve och så passade Kavat på att trampa av sig en sko inatt så VÄRLDENS bästa hovslagare kommer ut och slår på skon på en söndagkväll, guldvärt!

Var ner förut idag och klippte stubben på Kavat, borstade igenom hela han och pysslade och myste, gosgubben!
 
 
 
 
 
 

7 år sedan olyckan var..

2015-05-29 @ 15:17:24

Sju år sedan redan idag, helt sjukt! Tycker det är dags för dig bror att komma hem nu

Sjuk häst, bara att ringa veterinär..

2015-05-28 @ 15:56:00

Ingen ridning dom senaste dagarna då Kavat tyvärr är sjuk. Skulle rida hem dom ifrån "Särnaland" i Måndags men trodde Kavat skulle hosta ur sig lungorna så pappa fick komma och hämta oss med transport, var bara att åka hem och ringa veterinär. Är väldigt konstigt då han hostar, det rinner snor ur näsan men han är lika pigg och glad som vanlligt, visar ingen symptom på feber och har ingen feber heller, äter som vanligt och ja.

Veterinären sa att det egentligen inte var något att bry sig så mycket, så länge han inte fick hög feber och typ slutade äta. Så får avvakta en stund nu och tempa honom regelbundet och hålla kolla på tempen och hoppas det går över snart, BLÄ!
 

Välkommen in till min ny startade blogg, den är under "renovering" så den är under all kritik. Här kommer ni få läsa främst min vardag tillsammans med mitt största intresse hästar. Min foderhäst Pärlby Kavat kommer ni få läsa en hel del om och massa annat så klart.

Hoppas ni gillar min blogg!

Facebook: Elin Swhan Fhyr Instagram: elinswahnfhyr