Körtur i regnet

2015-05-06 @ 11:26:50

Igår blev det en lång dag i bilen, startade ca 05.30 och var inte hemma fören runt 19.00-19.30, skapligt trött men var så fruktansvärt sugen på att motionera min ponny trots att regnet öste ner, så direkt ur bilen och gick iväg till stallet och tog in Kavat och selade på honom. Blev en mysig körtur bort till Söbergsvägen och vände, Kavat joggade 95% av hela turen, ca 6 km utan att ens visa den minsta lilla tendes till att tycka det var drygt. Tycker det är helt underbart att sitta där bakom i vagnen och se hur hästen bara lunkar på i ett behagligt tempo, öronen spetsade och frustar för fullt, i det tempot av jogging som ger lika mycket som det tar, i det tempot skulle en häst nästan kunna jogga hur långt som helst egentligen.

Vi hade dock en liten konflikt hemma på gården innan vi kom iväg, Kavat tyckte inte alls att det var OK att han skulle få dra vagn helt själv dessutom, men sen gick det så otroligt bra. STOLT! Blir en körtur idag igen, hoppas på en tur runt hela söberget idag, ca 12,0km runt hela berget. Se och njut på filmen.
 
 

Ute och tränar min travhäst 😆😅

Ett filmklipp publicerat av Elin (@elinswahnfhyr) Maj 5, 2015 kl. 1:04 PDT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen in till min ny startade blogg, den är under "renovering" så den är under all kritik. Här kommer ni få läsa främst min vardag tillsammans med mitt största intresse hästar. Min foderhäst Pärlby Kavat kommer ni få läsa en hel del om och massa annat så klart.

Hoppas ni gillar min blogg!

Facebook: Elin Swhan Fhyr Instagram: elinswahnfhyr