Vedkörning idag också

2015-05-24 @ 22:29:00

Blev ett pass idag nere i "skogen" igen med finaste ponnyn, som idag skötte detta så jäkla fint! Så sjukt imponerad av honom, andra gången vi körd ved och 5 gången med låga skaklar, kan inte annat än att vara löjligt stolt! Körde 2 ganska stora lass och han fick ta i ganska rejällt men jäklar så duktig han var alltså, blev även en till vända där vi hämtade lite till. Blev närmare 4-6 kubik ved!

Avslutade med att knäppa loss kälken bakom och bara tömkörde honom lite med skaklarna bara för att det det sista han gjorde inte var jobbigt/drygt så han inte ska förknippa detta med något "drygt". När Kavat var klar passade vi på att prova tömköra Troja lite, spännde även för henne och tömkörde henne i skaklarna lite, så sjukt duktig hon var! Kändes precis som hon var född i ett par skaklar! Bästa ponnyn, kommer MASSA bilder imorgon här på bloggen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen in till min ny startade blogg, den är under "renovering" så den är under all kritik. Här kommer ni få läsa främst min vardag tillsammans med mitt största intresse hästar. Min foderhäst Pärlby Kavat kommer ni få läsa en hel del om och massa annat så klart.

Hoppas ni gillar min blogg!

Facebook: Elin Swhan Fhyr Instagram: elinswahnfhyr